četvrtak, 28. travnja 2011.

Sharp walk-in prikaz nad-stimulira 32 gostiju u isto vrijeme u japanskom tematskog parka

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/27/sharp-walk-in-display-over-stimulates-32-guests-at-a-time-in-jap/:
Vidjeli smo dosta zgrada veličine televizori - poput 80000-square-noga strop zaslona u Pekingu , ili da rekordne monstruoznost koja Kauboji instaliran u Dallas - ali oni single-dimenzije LCD-a nema ništa na ovom "5D "kocka otvaranje u petak. Izgrađen od 156 Sharp 60-inčni HD prikazuje, 5D čudo Tour može se naći samo na Huis Ten Boschu, "stambeno-style resort izgrađen nakon 17. stoljeća srednjovjekovni nizozemski grad" koji se nalazi u Sasebo City, Japan. Jedinstvena atrakcija smjestiti 32 gostiju u isto vrijeme, i sastoji se od jedne glavne ispred ekrana, okružen dodatnim panela na vrh, dno, lijevo i desno. Trajanju od osam minuta, obilazak predstavlja priču o sirena pod nazivom Sirena, ali sadržaj će povremeno mijenjati - s obzirom na prijelazne prirode sirena, naravno. Mi samo nisam bio u mogućnosti da san današnjeg zanimljivosti ćemo naići tijekom posjeta 17. st. Nizozemskoj, ali svakako se nadam ovom čarobnom mjestu neće izbjeći nas sljedeći put smo blizu Nagasakija.

Nastaviti čitanje Sharp walk-in prikaz nad-stimulira 32 gostiju u isto vrijeme u japanskom tematskog parka

Sharp walk-in prikaz nad-stimulira 32 gostiju u isto vrijeme u japanskom tematski park prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 27 travanj 2011 22:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Oštar | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar