četvrtak, 28. travnja 2011.

Stephen Elop: Nokia neće graditi samo još jedna tableta

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/28/stephen-elop-nokia-wont-build-just-another-tablet/:
Apple je tableta . Tako se RIM . HP Palm previše, uskoro dovoljno. I Android tablete , posebno oni trčanje Saće ... oni su posvuda - pakao, čak i Sony ima nekoliko na putu. To ostavlja Nokia kao jarki anomalija upadljivo odsutna iz tableta ratova. Razumljivo, mi pogodak, s obzirom na tvrtke hitnu potrebu za prijelaz svoje smartphone strategiju Windows Phone. To ne znači da tvrtka je ipak još uvijek stoji. Prema intervju s televizije YLE u Finskoj, Nokia CEO Stephen Elop je uzimanje vrlo izračunati pristup tablete, govoreći: "Mi smo mogli iskoristiti Microsoft tehnologije i softvera, te izgraditi sustav Windows orijentiranih tableta, ili možemo učiniti stvari s neke druge softverske imovine koje imamo. Naš tim sada razmatra ono što je pravo tableta strategiju za Nokia. " Drugim riječima, Nokia je istražni tablete sa sustavom Windows 7 (upitan), meego ( upitno ), i Windows Dalje , aka koji tableta-friendly Windows 8 OS (vjerojatno). Ali ovdje je najviše poučan razmjene iz dobro vaspitan kanadskog:
Sada ima više od 200 različitih tableta na tržištu, samo jedan od njih radi jako dobro. A, moj izazov za tim ne želim biti 201. tableta na tržištu koji vam ne mogu reći od svih ostalih. Moramo uzeti jedinstveno Nokia potencijalnim i tako momčadi rade vrlo teško na nešto što bi se razlikovanje u odnosu na sve ostalo što se događa na tržištu.

P: Dakle, vi niste u žurbi?

Mi smo uvijek u žurbi to učiniti prave stvari, ali mi smo uglavnom u žurbi to učiniti pravu stvar.
Ima smisla za nas i odjekuje ono što smo čuli o Sony je relativno kasni ulazak u potrošača tablete. Zašto bi Nokia izgraditi još jedan mene-previše tableta, kada se može iskoristiti u kombinaciji Microsoft / Nokia ekosustava i da iskoristite na neki pravi tržišni udio i profit? Svih 20 minuta intervju je zanimljiv kao Elop raspravlja otpuštanja, prvi Nokia Windows Phone, Symbian, a natječu protiv Apple i Google. Hit izvor link za punu posao - tableta rasprava počinje u 10 minuta i 32 sekundi.

[Hvala, Pauli N.]

Stephen Elop: Nokia neće graditi samo još jedna tableta prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 28, 2011 05:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor

Nema komentara:

Objavi komentar