četvrtak, 28. travnja 2011.

Motorola Xoom softvera donosi i SSL Widevine DRM, ne LTE sasvim još

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/28/motorola-xoom-software-update-brings-ssl-and-widevine-drm-no-lt/:
Čini se kao Verizon, Motorola i Google su na malo savijena sigurnosti - najnovije ažuriranje za Motorola Xoom vam omogućuje da se daleko više ležerno razgledavanje internet stijenki vrt. Tu je WPA-PSK sigurnost popraviti dopustiti izbor korisnika u svoj ​​mobilni hotspot, SSL za siguran pregledavanje weba, Google je Widevine DRM za gledanje zaključana online video sadržaja i HDCP za to cjevovoda na vaš TV. Naravno, nema spomena Xoom značajka smo doista čekamo, ali smo sretno ćemo uzeti našu Bluetooth miš podršku i POP3 e-mail u međuvremenu. Droid-Life izvješća da je ovaj HMJ07B update će početi udaranje Xooms sutra, ali Verizon's još uvijek je dobio mjesec dana kako bi dobro na one LTE obećanja.

[Hvala, K]

Motorola Xoom softvera donosi i SSL Widevine DRM, ne LTE sasvim još prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 28, 2011 01:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Droid-Life | izvor Verizon (PDF) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar