utorak, 5. travnja 2011.

Savezni tužitelji istražuju Pandora, drugi smartphone aplikacije preko privatnost zabrinutost

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/federal-prosecutors-investigating-pandora-other-smartphone-apps/:
Apps prikupljanja korisničkih informacija, bez njihovog znanja ne može biti ništa novo , ali to nije svakodnevno vidimo stvari dovesti do razine Savezne Grand žirija istrage. To se dogodilo danas, međutim, sa saveznim tužiteljima u New Jerseyu pokrenula istragu kako bi se utvrdilo da li smartphone aplikacije su prikupljanje osobnih podataka poput pojedinca mjesto bez odgovarajuće up front o tome. Do sada je samo Pandora i jedan neovisni developer su došli naprijed i rekao da smo primili sudskih poziva, ali Pandora kaže da vjeruje da je sonda industrija-širok jedan, i da je "nije specifičan cilj istrage." Kao što je Wall Street Journal navodi, istraga je još uvijek samo u ranim fazama, a može i ne rezultat u bilo koje stvarne troškove, ali čini se da se širi izvan samo app odluka sebe. "Osoba upoznatih sa slučajem", rekao je Wall Street Journal da su i Apple i Google su zamoljeni da daju informacije o aplikacije i aplikacije odluka u pitanju, iako ni komentira o tome javno u ovom trenutku.

Savezni tužitelji istražuju Pandora, drugi smartphone aplikacije preko privatnost zabrinutost prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 22:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar