utorak, 5. travnja 2011.

SpaceX otkriva planove za najmoćnija svjetska raketa, Falcon Heavy

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/05/spacex-reveals-plans-for-worlds-most-powerful-rocket-the-falco/:
SpaceX obećao nešto veliko , a sada je isporučen. Tvrtka je danas objavio svoje planove za Falcon Heavy, koji obećava da će biti "svjetski najmoćnijih raketa." Samo koliko je moćan je to? SpaceX kaže 22-priča raketa će se moći nositi satelita ili svemirske letjelice mase preko 53 tona (ili 117.000 £) u niskoj putanji oko Zemlje, što je gotovo dvostruko ono što je Space Shuttle je u stanju nositi. Što je više, to je ne samo daleko obećanje. SpaceX kaže raketa će biti "spreman" tijekom sljedeće godine, a prvi probni let planiran je za 2013. Raketa je veličinom ne to je samo prodajna mjesta, iako - on također obećava da će drastično smanjiti troškove slanja stvari u svemir, sa svakim lansirati očekuje da će koštati "samo" 100 milijuna dolara. Šef o prošlosti pauzu za okus onoga što je u trgovini.

Nastaviti čitanje SpaceX otkriva planove za najmoćnija svjetska raketa, Falcon Heavy

SpaceX otkriva planove za najmoćnija svjetska raketa, Falcon Heavy prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 5. travanj 2011 16:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SpaceX , Space.com | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar