utorak, 5. travnja 2011.

Altec Lansing je Octiv 650 iPhone / iPod dock govornik ne video izlaz, donosi novo značenje raspoloženje rasvjete

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/05/altec-lansings-octiv-650-iphone-ipod-speaker-dock-does-video/:
To nije drastično razlikuje od Altec je iDevice dokovima zvučnika od ranije u godini, ali ako ste u potrazi za dnevni boravak periferne da će output video iz vašeg iPod Touch ili iPhone, odijelo je Octiv 650 je svakako vrijedan razmatranja. Rova ipad podršku u korist čišći, više kompaktan dizajn, ovaj zvuk brodogradilište ima komponentu / kompozitni izlaz, kao i jedan drugi trik - podrška za slobodni raspoloženje glazbe app. Jednostavno rečeno, to će cijevi halucinogenim vizualizacije na zaslonu, sve dok cranking gužve kroz par od tri inča, full-range vozača i nested 4-inčni subwoofer. Mi smo rekli da će YouTube i Netflix izlaz je ići, a tu je pomoćna luka bačen u za one koji lutaju druženje s više od najgore nazivom PMP svih vremena . Check it sljedećeg mjeseca za Nickle ispod 200 dolara, a početak razmatra najvažnija odluka od svih upravo sada: crna ... ili škriljevac?

Nastaviti čitanje Altec Lansing's Octiv 650 iPhone / iPod dock govornik ne video izlaz, donosi novo značenje raspoloženje rasvjete

Altec Lansing je Octiv 650 iPhone / iPod dock govornik ne video izlaz, donosi novo značenje raspoloženje rasvjete prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 5. travanj 2011 09:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar