utorak, 5. travnja 2011.

Kutak utakmice zapaliti za vezivanje besplatan pristup internetu za NYTimes.com s digitalnom izdanju pod

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/05/nook-matches-kindle-by-bundling-free-web-access-to-nytimes-com-w/:
Držeći se strogo abecednom redu, gdje vodi Amazon, Barnes & Noble slijedi. Kindle je prošlog tjedna najavio da uključuje pristup izvan New York Times "svježe podignuta online paywall kao dio svojih uređaja pretplatu na NYT i sada, evo i gle, gluho obitelj (uključujući i gluho Color ) je sljedeće odijelo na identičan način . Ako ste sretni da dobiju svoj sub u New York's najfinije papir iz gluho Prodaja - što trošak $ 20 po mjesecu, jednako kao i Amazon ubirati - vi ćete dobiti bonus, besplatan, slobodan-od-naboj privilegiju da bude u mogućnosti za pristup NYTimes.com bez ikakvih ograničenja, kao dobro. Pa što ako je on-line izdanju koristi se za besplatno posljednjih eleventy godina? Novi Times diktira neke fealty biti plaćeni i mi smo sretni da biste vidjeli ove e-čitač purveyors pomaže da razriješi (maska?) Koji koštaju za neke od nas. Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje gluho utakmice zapaliti za vezivanje besplatan pristup internetu za NYTimes.com s digitalnom izdanju pod

Kutak utakmice zapaliti za vezivanje besplatan pristup internetu za NYTimes.com s digitalnom izdanju pod prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 5. travanj 2011 09:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Barnes & Noble | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar