utorak, 5. travnja 2011.

Silverlight dolazi na Xbox, donoseći WP7 igre uz njega?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/05/silverlight-coming-to-xbox-bringing-wp7-games-along-with-it/:
Silverlight dolazi na Xbox, donoseći WP7 igre uz njega?
Silverlight je počeo kao samo skromni Flash konkurent, a sada, dobro, to je sve odrastao. Gotovo, svejedno. To je temeljni dio Windows 7 Telefon ekosfere i riječ na ulici je da je o tome da postane temeljni dio Xbox 360 svijetu kao dobro - ili dio, barem. Microsoft MIX 11 developer događaj započeo sljedeći tjedan, a glasina je da Microsoft će istovariti novi tier Silverlight omogućuje kompatibilnost aplikacije na tvrtke konzole i ima potencijal za pisanje aplikacije koja bi mogla pokrenuti i na telefone i na konzoli. To zvuči kao neki utopijski san-svijetu budućnosti, gdje wavey-ruka Kinect budalaštine zamijeniti touchscreen swipes, ali su još veće pitanje je li Xbox 360 doista potreban još jedan App Store? Hoće li to co-postoje s XNA razvijenim naslova ili ih smijeniti? Je li to razlog zašto Xbox developer kutija samo je dobio puno jeftinije ? Možda smo napokon naljutiti Ptice na našim HDTV? Takav ukusna ponderings.

Silverlight dolazi na Xbox, donoseći WP7 igre uz njega? prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 5. travanj 2011 10:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Winrumors | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar