utorak, 5. travnja 2011.

Lensbaby iskušava ozbiljan svjetina s Composer Pro objektiv periferne

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/lensbaby-tempts-the-serious-crowd-with-composer-pro-lens-periphe/:
Mi smo veliki ljubitelji Lensbaby dosta za neko vrijeme, ali sve do sada, njegova roba nije baš idealan za profesionalne gužve. Čini se da tvrtke ribolov to promijeniti sa svojim najnovijim izdanje, propisno nazivom Composer Pro. Za sve namjere i svrhe, to je svježe uzeti na postojeće skladatelja , uz nadograđena os loptu / fokus mehanizam koji omogućuje glatko fokus i sklopna kontrole na one koji trebaju da bi kraj s krajem. U slučaju da ste pitate, Pro je kompatibilan sa Lensbaby Optic Zamijeni sustava, i to će brod s bilo dvostrukog stakla Optic ($ 300 za paket) ili novi Sweet 35 Optic ($ 400) instaliran. Šef o prošlosti pauze za puni slom specifikacija, i traže da se ovaj jedan brod trenutak iz svog fav-o-obred e-tailer.

Nastaviti čitanje Lensbaby iskušava ozbiljan svjetina s Composer Pro objektiv periferne

Lensbaby iskušava ozbiljan svjetina s Composer Pro objektiv periferne prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 20:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Lensbaby | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar