utorak, 5. travnja 2011.

Sprint tvrdi da je njegov NFC-based plaćanje usluga će se lansirati ove godine, pobijedila ostalim prijevoznicima u blagajni

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/sprint-says-its-nfc-based-payment-service-will-launch-this-year-beat-ot/:
AT & T, T-Mobile i Verizon svibanj imati sve postrojilo se za potporu tzv Isis mobilni sustav plaćanja za mobitela, ali Sprint je odlučio da to ide samo iz različitih razloga, a sada je rekao da planira da tuku druge na tržištu. Kao Bloomberg izvješća, Sprint već radi s plaćanjem mrežama i slušalica odluka o vlastitom NFC-based system, i ona kaže da planira izvaljati usluga negdje ove godine, dok Izida je ranije izjavio da ga samo očekuje da će biti spreman u 2012 . Iako detalji su inače još uvijek prilično svjetlo, Sprint kaže da kupci će biti u mogućnosti da imaju kupi zaračunavati svoje redovite kreditne kartice izjave a ne telefonski račun, te da će se osloniti na alternative za uzimanje postotka svake transakcije za sebe kao Isis planira učiniti. Naravno, dok je to Sprint's najnoviji potez u prostoru, to je daleko od prvog - u stvari, to je bio trčanje NFC suđenja davne 2007 .

[Hvala, Carl]

Sprint tvrdi da je njegov NFC-based plaćanje usluga će se lansirati ove godine, pobijedila ostalim prijevoznicima u blagajni prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 18:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar