utorak, 5. travnja 2011.

Nicholas Callaway smjene papirnatih carstvo za app, moli bogovima objavljivanje odobri

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/04/nicholas-callaway-shifts-paper-based-empire-to-app-prays-the-pu/:
Ako ste se našli čak i blago opsjednut sa stilom, umjetnosti ili dizajna tijekom posljednjih rezultat, tu je bolji-od-prosjeka šansa da ste je dobio knjigu Nikole Callaway na stol za kavu. I to uskoro biti kolekcionar's predmet. Objavljivanje monolit napravio njegov udes na stranicama vi stare papirnate knjige, ali čini se da će on biti otplata hipoteka budućnosti s nešto sasvim drugo. U nedavnom sjedi s Reuters, Callaway je priznao da "kladionica ranč" na aplikacije, tiho milovati kapacitivni touchpanel na njegov ipad i nježno gleda u srednje udaljenosti. Za njega, to je "jednom u stoljeću" revolucije, gdje cijelu industriju hitova vilica te je prisiljen nastaviti sa sasvim novom mediju. Naravno, Callaway je daleko od samo jednog čineći ovaj pomak - vidjeli smo legendarnog novina napraviti slične poteze, kao i e-knjiga pohranjuje i dalje rasti u neravnina, to je s obzirom da paperbacks vremenom će dati način da se što je sljedeće. Hit izvor link za najduže, najviše in-dubina ronjenja ste ikada san uzimajući u ovu temu ovdje.

Nicholas Callaway smjene papirnatih carstvo za app, moli bogovima odobri objavljivanje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 4. travanj 2011 19:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar