četvrtak, 17. ožujka 2011.

iPhone Osobni Hotspot prijenos GPS informacije zavezani iPads?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/16/iphone-personal-hotspot-transmitting-gps-information-to-tethered/:
Vi ne svibanj imati poznat to, ali osim nedostaje 3G radio, WiFi samo ipad također nedostaje-GPS čip koji omogućuje točne GPS pozicioniranje u odnosu na manje točne WiFi triangulacije. Pa, prema Tablet Monsters, ako imate iPhone sa IOS, a 4,3 su pretplaćeni na osobni Hotspot , tvoj sjajni škriljevac bi trebao biti u mogućnosti da slavina u GPS čip na to je manje-prikazivan člana obitelji. Izvješća u MacRumors forumima potvrđuju da su ljudi doista vidite ovu dodatnu funkcionalnost na obje ipad 2 i originalni. Iako je native app Karte navodno radi savršeno postoji govoriti o neljubaznost u turn-by-turn GPS apps - iako bi to moglo imati veze s osvježavanja stopu prijenosa. Ako ste već granatiranja iz za plan Osobni Hotspot ovo je lijep bonus, i čini izbor između 3G i WiFi ipad jedan samo malo lakše - uz pretpostavku da ste je dobio iPhone, naravno. Još uvijek skeptični? Check out video to u akciji nakon prekida.

Nastaviti čitanje iPhone Osobni Hotspot prijenos GPS informacije zavezani iPads?

iPhone Osobni Hotspot prijenos GPS informacije zavezani iPads? prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 16 ožujak 2011 20:16:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tablet Čudovišta | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar