četvrtak, 17. ožujka 2011.

Zediva mashes gore Netflix i Redbox za 1,99 dolara, četiri sat-prozor DVD streaming iznajmljivanje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/16/zediva-mashes-up-netflix-and-redbox-for-1-99-four-hour-window/:
Netflix i Redbox su novi hotness u najam za posljednjih nekoliko godina, ali oba imaju značajne nedostatke. Uz Redbox , to je okvir i idiotima koji su stalno stoji ispred njega stranične kroz svaki film u stvar i za Netflix Watch Brzo je to nedostatak novih izdanja dostupna za instant gledanja. Sada postoji novi početak, Zediva, koja traje na oba od tih pitanja po priljepljivanje sa DVD-a, ali umjesto da ih dostave kupcima ili stavljajući ih u kioscima, samo im struje na zahtjev od jednog igrača, na jedan gledatelj (za razliku od Netflix , ponekad filmovi su "iznajmljuju" ako ne postoje kopije dostupne u ovom trenutku - iznajmljivanje zvrčka daje vam kontrolu DVD playera, s brzim naprijed i natrag, za četiri sata) za 1,99 dolara najam ili 10 za 10 dolara.

Očito je bio u beta za godinu dana, ali je sada dostupan za sve, i trenutno se nudi novo izdanje DVD-a istog dana su ići na prodaju tako jednostavno ih kupujete u maloprodaji. Nema HD sadržaja, ali još uvijek tvrdi da Blu-ray naslova će biti ponuđen uskoro. Associated Press je govorio da autorskog odvjetnika koji ukazuje na slučaj hotela koji provodi sličan sustav, ali je tužio u zaborav prije nego nazovete Zediva "slatka, ali ilegalno", pa ako se odlučite za check it out, mi bismo preporučiti uzimajući kroz da 10-paket najma s brzinom.

Zediva mashes gore Netflix i Redbox za 1,99 dolara, četiri sat-prozor DVD streaming najam prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 16 ožujak 2011 20:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Višekanalnih Vijesti , THR | izvor Associated Press (NPR) , Wall Street Journal , Zediva | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar