četvrtak, 17. ožujka 2011.

NAVI hack koristi Kinect na to da slijepi vide, nositi odlično pokrivala za glavu (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/17/navi-hack-uses-a-kinect-to-let-the-blind-see-wear-awesome-headg/:
NAVI hack koristi Kinect na to da slijepi vide, nositi odlično pokrivala za glavu (video)
Oni su uzimajući sve više i više praktičnih, te Kinect hack. Prije dva dana je bio stvaranje 3D modela u slobodnom prostoru , danas je ostavljajući slijepih vidjeti. Pa, stvarno ne vidi, ali bolje navigaciju kroz i budite informirani o svom okruženju, barem. Kinect je priložen kacigu i spojen na ruksak montirana Dell laptop. Također spojen na laptop je Ardunio kontrolom pojas koji ima tri odvojena područja vibracija i Bluetooth slušalice za "antipatičan tip govori glasno za svojih burzovnih brokera na vlak" raznolikost. Konačno, zahvaljujući malo C #, cijeli paket omogućava da netko hoda niz hodnik i primaju verbalne i taktilna obavijesti o prepreke na njihovom putu. Wearers također mogu dobiti orijentacija na različitim područjima i, zahvaljujući ARToolKit identifikatorima zaglavi na zidovima, imaju čak i znakove pročitati ih. To se zove NAVI (navigacijskih pomagala za slabovidne osobe), created by Michael Zollner i Stephan Huber na Sveučilištu Konstanz, i to je sve pokazao za vas u nastavku. Dig taj šešir, čovjek. Dig taj šešir.

Nastaviti čitanje NAVI hack koristi Kinect na to da slijepi vide, nositi odlično pokrivala za glavu (video)

NAVI hack koristi Kinect na to da slijepi vide, nositi odlično pokrivala za glavu (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 ožujak 2011 14:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor Sveučilište u Konstanz | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar