četvrtak, 17. ožujka 2011.

Nokia govori domaću 'Harmattan' oslobađanje meego u svibnju konferenciji, ali to je ništa novo

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/17/nokia-talking-homegrown-harmattan-release-of-meego-at-may-conf/:
Neki buka je postignut danas tijekom vijest da je Nokia će se pričajući svoj ​​Harmattan platforme u svibnju je meego konferenciji u San Franciscu, sugerirajući da će biti ispuštanje Nokia Harmattan uređaje kao preteču svoje meego ponuda - nekakav obdukcija Maemo 6 ispraćaj prije Espoo počinje da se ozbiljno meego. U stvarnosti, ne postoji ništa novo ovdje: to je bio poznat za prošlu godinu koji Harmattan se događa - i to je u potrazi više nego ikada kao da je Nokia puno radno na meego igru, nakon što je povukao koda preko iz posla to već učinio na Maemo 6. Sažetak za Harmattan sjednice na konferenciji izjavio da je Nokia će "pojasniti" odnos između projekta i meego pravilan, ali bez točke je Nokia zaobiđe oko činjenice da Harmattan je još uvijek u radovima - i tvrtke predanost meego izvan svojih 2011 proizvoda liniju veliki znak pitanja upravo sada, ne bi me iznenadilo da Harmattan je kao daleko u meego ekosustav što su Nokia ikada dobio.

Nokia govori domaću 'Harmattan' oslobađanje meego u svibnju konferenciji, ali to je ništa novo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17. ožujak 2011 00:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor My Nokia Blog , meego | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar