četvrtak, 17. ožujka 2011.

Tesla Model S će podržavati third-party aplikacije i text-to-glas, crvena svjetla nikada neće biti isti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/17/tesla-model-s-will-support-third-party-apps-and-text-to-voice-r/:
Sada kada je ljepušan velik dio svaki Gizmo iz vašeg smartphone na TV je apps raspoloživ za to, što je sljedeći logičan granica? Naravno, vaš automobil! Jučer, Tesla CEO Elon Musk rekao Cleantech Forum sudionicima u San Franciscu da će predstojeći Model S bi doista dolaze s podrškom za third-party aplikacijama da rade na koje neman 17-inčni multimedijski konzole . Mi smo sretni da vidi tvrtka ohrabruje programerima staviti da Tegra čip dobro iskoristiti, iako ne možemo pomoći, ali brinuti o bezbroj distractions koji bi mogao doći zajedno s njom. Naravno, mi smo još uvijek u neznanju o tome što OS je napajanje cijelu stvar, ali mi smo sigurni da će se luka Angry ptica prije nego što možete doći do potpuno zaustavi.

Tesla Model S će podržavati third-party aplikacije i text-to-glas, crvena svjetla nikada neće biti isti prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 ožujak 2011 13:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor VentureBeat | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar