četvrtak, 17. ožujka 2011.

Caribou android app otvara vrata preko interneta, treba niti dozvola niti tipke (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/17/caribou-android-app-opens-doors-over-the-internet-needs-neither/:
Otvaranje vrata s bežičnim RFID cardkeys je stari šešir u ovom trenutku, ali otvaranje tih vrata sa smartphone je vrlo intrigantna više. Na taj način bez odobrenja ljudi koji su stavili brave na vratima, pa, to dovodi stvari do potpuno novu razinu fantastičnosti. To je ono što čini Caribou, malo android app koji daljinski spaja na server upravljanje brave na navodno sigurno mjesto. App onda diddles luke i sigurnosne postavke koje poslužitelj dok se ne pronađe čarobnu frazu i, u par sekundi, to je otvoreno sezama vrijeme. Vrata su otključana na daljinu, a onda, 30 sekundi kasnije, automatski zaključava opet. Kako zamišljen.

Mi smo prvi put vidjeli ove pokazao prije nekoliko dana, ali nisu bili u potpunosti uvjereni u svoj ​​legitimitet. Ali sada, nakon razmjene nekoliko e-mailova s ​​Michael Gough, koji je otkrio iskorištavati, i Ian Robertson, koji je napisao app, mi smo uvjereni. Oni su zapravo radite s US-CERT-a o tom pitanju, tako da odgovarajuće mjere će biti poduzete, ali u kratkom roku, ako imate sustav kao što je ovaj i to je sjedio vani, IP otvoren za Internet i da miluje svaki prolazi povjetarac, možda želite razmišljati o povlačenju da iza vatrozida. Puno više informacija na oba izvora linkove ispod, iako možete vidjeti to radi za sebe upravo ovdje u video nakon pauze, prikazuju na HTC Nevjerojatno .

Nastaviti čitanje Caribou android app otvara vrata preko interneta, treba niti dozvola niti tipke (video)

Caribou android app otvara vrata preko interneta, treba niti dozvola niti tipke (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 17 ožujak 2011 10:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CyberSecurityGuy , Hacker uragan | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar