utorak, 15. ožujka 2011.

Jon Bon Jovi optužuje Steve Jobs stavljanja pucao kroz srce glazbe

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/14/jon-bon-jovi-accuses-steve-jobs-of-putting-a-shot-through-the-he/:
Steve Jobs je, prema legendi glazbene Jon Bon Jovi, je "osobno odgovoran za ubojstvo glazbenog biznisa." Ovaj gromki (i ekonomski lažne ) optužbe dolazi iz intervjua koji je proveo s britanskim Sunday Times, gdje je otvoreno postavlja svoj ​​užas u ovom stoljeću odmaknuti od glazbe na fizičkom mediju distribucije i prema sveprisutan preuzimanje portalima . Bon Jovi je nostalgija sja kroz u svom detaljan prikaz "magičnu" iskustvo branje gore zapise i uživanje u slatkim dodir i umirujuće analogni tonova - iako nismo sigurni kako je propustila na činjenicu da CD-a, ne preuzimanja, bili su prvi ubod nožem digitalnih udobnosti kroz rupu u njegovoj zbirci rekord. Ipak, Bon Jovi misli Apple's iTunes uspjeh je kriv za gubitak naše kolektivne nevinosti i svijetle očiju entuzijazam za glazbu. Što mislite?

Nastaviti čitanje Jon Bon Jovi optužuje Steve Jobs stavljanja pucao kroz srce glazbe

Jon Bon Jovi optužuje Steve Jobs stavljanja pucao kroz srce glazbe prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 14, 2011 20:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink ipodnn | izvor Sunday Times (paywall) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar