utorak, 15. ožujka 2011.

Nokia prikuplja dizajnerski patent za tablete, evocira N8 estetika

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/15/nokia-collects-design-patent-for-tablet-evokes-n8-aesthetics/:
It's no tajna da Nokia je bio lijevanje zainteresiran okom preko tableta na tržištu i sad imamo malo dodatnog dokaza da pokažu svoju namjeru, ljubaznost u Sjedinjenim Američkim Državama patentnom uredu. Savezni zavod upravo je objavio dizajnerski patent odobren finske tvrtke za tablet uređaja, koja je podnijela zahtjev za 28. svibnja 2010. Nažalost, taj datum govori nam ono što smo gledajući je vjerojatno police meego stroj koji nikada nije napravio ga na tržištu, a ne nadolazeće Svjetsko osvajača, ali još uvijek, ovdje je za sve nas budala na i diviti. Sudeći po 3.5mm slušalice pregled - koji, kao i ostatak točkaste crte na skici, nije obuhvaćeno patentom - mi vjerojatno tražite na 9 - ili 10-inčni škriljevac, čiji dizajn podsjeća nas većina akutno Nokia's N8 telefon. Vidi više slike u galeriji ispod prije povratka u svoj ​​um pećine fantazirati o tome što bi moglo biti ... ili možda još uvijek biti.

[Hvala, Pradeep]

Nokia prikuplja dizajnerski patent za tablete, evocira N8 estetike prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. ožujak 2011 14:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor USPTO | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar