utorak, 15. ožujka 2011.

T-Mobile Sidekick 4G iz Samsung je najavio, dolazi "kasnije u proljeće ove godine '

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/15/t-mobile-sidekick-4g-from-samsung-announced-coming-later-this/:
Naravno, Opasnost poslužitelji će daleko , ali Sidekick brand pripada T-Mobile - i to posebno komponenta teen-friendly smartphone ekosustav pionir ne ide nigdje. Naravno, prijevoznik je bio rekao za par mjeseci sada da bih se ponovno pokretanje Sidekick na Androidu, ali oni su stvaranje vrlo uređaj službene danas s otkrivanjem Samsung-sourced Sidekick 4G. Iako mu nedostaje zaokretna zaslon, T-Mobile je brzo imati na umu da telefon je dobio "pop-nagib" mehanizam koji bi trebao pa ipak biti prilično jedinstvenim na tržištu - a to je prvi Sidekick s touchscreen (3,5 inčni WVGA, biti točno). Android 2,2-based jedinica ima 1GHz procesor Hummingbird, 3 megapixel cam primarni, i prilično žestoke izgleda korisničko sučelje (usudio se reći TAD Kin -like?) koji dolazi učitan s nekoliko Samsung Staples - Samsung Media Hub, naročito - zajedno s Qik video poziv, DriveSmart SMS-a-vožnje isključenje funkcionalnost, i Sidekick Grupa Tekst i Cloud teksta, koji zajedno tvore neki način cross-platforma poruka alat. Cijena i dostupnost su malo taman u ovom trenutku, ali možemo očekivati ​​da "kasnije ovog proljeća" u svoj izbor crne ili "biser magentu." Slijedite pauze za punu press release.

Nastaviti čitanje T-Mobile Sidekick 4G iz Samsung je najavio, dolazi "kasnije u proljeće ove godine '

T-Mobile Sidekick 4G iz Samsung je najavio, dolazi "kasnije u proljeće ove godine ' prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. ožujak 2011 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor T-Mobile | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar