utorak, 15. ožujka 2011.

OCZ kupuje Indilinx, vjerojatno ima dizajna na izgradnji vlastitih SSD kontrolere

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/14/ocz-buys-indilinx-probably-has-designs-on-building-its-own-ssd/:
Indilinx, tvrtka odgovorna za projektiranje SSD kontroler Bosonoga , danas je dogovoreno da ruku svoju budućnost preko sposobni momci i dame OCZ Technology u zamjenu za 32 milijuna dolara u zajedničkim OCZ dionica. Tvrtke su objavili konačan sporazum za chipmaker akvizicijom, koja OCZ obavlja kako bi se dograbiti up set od 20 ukusan patenata i patentnih prijava, a također širi svoju prisutnost u ugrađen, hibridni skladištenje i industrijskim tržištima. Indilinx će nastaviti svoje tekuće poslovanje, uključujući pružanje kontrolere i firmware na druge OEM, a OCZ će također nastaviti koristiti drugi proizvodi, namedropping svojim dugogodišnjim partnerom SandForce kao među izvan tvrtke koje će ga opskrbljuje sa SSD Goodies. Dakle, to je posao kao i obično, osim ako i dok ovo partnerstvo Mrijesti se neki munja-brz kombinacija hardvera i softvera koji prisiljava nas da čuju da je prokleta "ekskluzivno" riječ opet. Ah dobro, najbolji od sreća sreće za njih.

Nastaviti čitanje OCZ kupuje Indilinx, vjerojatno ima dizajna na izgradnji vlastitih SSD kontrolere

OCZ kupuje Indilinx, vjerojatno ima dizajna na izgradnji vlastitih SSD kontrolere prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 14, 2011 23:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SemiAccurate | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar