utorak, 15. ožujka 2011.

HTC Ignite, premijer, i piramide čini površinu?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/15/htc-ignite-prime-and-pyramid-renders-surface/:
Čak i prije Nevjerojatno S je bio najavljen kao tvrtke novi top-of-the-line postaviti natrag u veljači, govorkanje Piramida je nadolazeće HTC telefon koji je bio hvatanje svi mašte zahvaljujući ne mali dio na svoje obećanje o dual-core procesor - nešto Nevjerojatno S posebice nedostaje. Nismo vidjeli što ta zvijer može izgledati, iako ... do danas. Kineski site xda.cn je objavljena navodna čini od piramide sprijeda i straga, pokazujući oprezni evolucija HTC trenutni dizajn jezik uz tvrdnje o 4,3-inčni 960 x 540 zaslon, 8 megapiksela osnovne i 1,3 megapixel ispred kamera, 768MB RAM , i Android 3.0 (to posljednji zalogaj ne zvuk pravo na nas, iako - Android 2.x s Sense će biti više uvjerljiv). Glasine su ovaj jedan vezan za lansiranje na T-Mobile u nekom trenutku ove godine, bilo bi lijepo ako se to dogodilo na CTIA sljedeći tjedan, ali s obzirom kako je vezao gore da bi moglo biti s Sprint na show , to je teško reći je li to 'll dogoditi.

Premještanje na, mi imamo neke vizualne dokaze da se ovdje HTC-a pritiskom na svojim Windows Telefonska linija. Prvi od dva, Ignite, izgleda kao zahvaljujući srednjetonca škriljevca na 800MHz Qualcomm procesor (ostvarila sporiji od trenutne serije 1GHz jedinice koje su vani), samo 3,7-inčni zaslon, a 5 megapixel kamera oko leđa . Premijer je, u međuvremenu, izgleda kao mali brat 7 Pro zahvaljujući-out QWERTY tipkovnica slajd i slične naočale na Ignite - nisu blockbusteri od bilo koje se protežu, ali HTC (zajedno s drugim OEM) mogu biti na čekanju da će se povući veliki topovi do Mango . Check out one čini na izvor link.

HTC Ignite, premijer, i piramide čini površinu? prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. ožujak 2011 13:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PocketNow | izvor xda.cn | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar