utorak, 15. ožujka 2011.

Online vijesti obuzima papira, a gotovo polovica je mobitel

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/15/online-news-overtakes-paper-and-nearly-half-of-it-is-mobile/:
Čekaj, to samo sada događa? Pew projekta 2011 izvješće o mobilnim uređajima 'učinak na medijima je objavljeno ovog tjedna, to je fascinantno čitati od kraja do kraja da otkriva divlje zamah na putu smo se okupili vijesti i informacije kao ljudska bića u proteklom desetljeću, ali par statistika doista ističu. Prije svega, na internetu je napokon preuzeo novine kao izvor vijesti, stavljajući ga iza samo televiziju - a mi već znamo pisanje je na zidu, jer mladi su već preferiraju web . A od tih web-pamet, proždrljiv potrošača informacija, nekih 47 posto dobiti barem nešto od toga na putu, bilo kroz njihov telefon ili tableta (poput, recimo, Engadget je lijep izbor mobilnih aplikacije ). U javnom prijevozu putnike uvijek bili utočište za novine-toting businessfolk - ali s iPads i dalje prodavati kao hotcakes , čak ni u podzemnoj željeznici je sigurno od tableta napada.

Online obuzima papir vijesti, a gotovo polovica je mobilni prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 15. ožujak 2011 14:49:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Ars Technica | izvor Pew Projekt (1) , (2) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar