nedjelja, 23. siječnja 2011.

Nijansa otvara Dragon Mobile SDK za aplikaciju programere, vidimo kraj posramljujući diktatu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/23/nuance-opens-dragon-mobile-sdk-to-app-developers-we-see-end-to/:
Postoje neke poruke koje su jednostavno previše neugodno da diktiraju ljudsko biće. Lucky za nas i umirovljeni cirkus čovjek od gume smo zaposlili tipu naš missives, Nuance širi doseg njegova transkripcija softver za izradu njegove Dragon Mobile SDK dostupna softverskim razvijateljima za korištenje u Ios i Android aplikacije. SDK, koji je besplatan za članove utančanost Mobile Developer Program, sportska govora u tekst sposobnosti u osam jezika i text-to-govor u 35. Tu su već apps vani da možete obaviti posao, uključujući i Nuance vlastite Dragon diktiranje , ali mi dobrodošli novi napredak u automatizirani transkripcije. Znate, to nije točno hoda u parku dictating cijeli Clay Aiken Fan Club newsletter tip zove Sid ljudska pereca.

Nijansa otvara Dragon Mobile SDK za aplikaciju programere, vidimo kraj neugodnih diktat prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 23 siječnja 2011 07:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Mashable | izvor Nijansa | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar