nedjelja, 23. siječnja 2011.

MotionX-GPS Drive izvoza full-screen NAV na Pioneer i JVC glave jedinica, je ljubav samo za IOS (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/22/motionx-gps-drive-exports-full-screen-nav-on-pioneer-and-jvc-hea/:
MotionX-GPS Drive izvoza full-screen NAV na Pioneer i JVC glave jedinica, je ljubav samo za IOS (video)
MotionX-GPS je solidan izbor u iPhone i ipad navigacija igra za neko vrijeme sada, ali tek je nedavno počeo da se protežu noge malo. App sada ima kompatibilnost s nizom JVC i Pioneer glave jedinice (navedeni dolje) koja omogućuje full-screen 3D navigaciju. U ovom načinu rada mobilni uređaj u osnovi pretvara u daljinski upravljač s pojednostavljeno sučelje, s POI pretraživanje i naravno medija reprodukcije. Povezivanje ne koristi Terminal Mode standard, to radi isključivo sa iPhone i ipad, a mi smo rekli da nažalost tvrtka nema planova o pratećim bilo koje druge platforme ide naprijed. Dakle, ako niste na vas IOS ćete samo morati pronaći svoj vlastiti put do kuda idete.

Nastaviti čitanje MotionX-GPS Drive izvoza full-screen NAV na Pioneer i JVC glave jedinica, je ljubav samo za IOS (video)

MotionX-GPS Drive izvoza full-screen NAV na Pioneer i JVC glave jedinica, je ljubav samo za IOS (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 siječanj 2011 22:03:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar