nedjelja, 23. siječnja 2011.

Samsung Forte je SCH-R910, donosi Guba LTE akciju MetroPCS (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/22/samsung-forte-is-the-sch-r910-brings-touchwiz-lte-action-to-met/:
Potražite poznato? Vi zapravo sam to vidio dvaput prije nego, jednom kao qwerty klizač i jednom kao neidentificirani LTE smartphone . Pa, to samo tako dogodi da imaju nove serije od osamnaest slika pojavile, i dva telefona su zapravo jedno - to je Samsung Forte za MetroPCS, koji trenutno radi nedavne graditi od android 2.2.1. Iako još uvijek ne znam ako je dobio 1GHz procesor i 5 megapixel kamera koja ljubavlju prati originalni glasina , čini se da Samsung običaj TouchWiz UI na brodu, kreditiranje dodatni povjerenje na mogućnost da slušalice mogu dobiti Galaxy S marke kada ona materijalizira u trgovinama. Imamo samo jedan posljednji napomenuti ovdje, i da je cijela ova otkrivaju osjeća prilično ... zasađena nas. Pogledajte video nakon pauze da se vidi što mislimo, i pronaći mnogo više slika na link ispod.

Nastaviti čitanje SAM-ovi Forte je SCH-R910, donosi Guba LTE akciju MetroPCS (video)

Samsung Forte je SCH-R910, donosi Guba LTE akciju MetroPCS (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 22 siječanj 2011 23:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Flickr | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar