nedjelja, 23. siječnja 2011.

LG G-pjegavi Slate u korejskom glazbeni video, 3D kamera i sve?

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/23/lg-g-slate-spotted-in-korean-music-video-3d-cameras-and-all/:
Oh LG, jeste li stvarno mislite da bi mogao skliznuti cijeli tableta prošlosti orla-eyed gadget obsessives Koreje? G-Slate je bio jedan od više tajanstvene uređaji pokrenuta na CES ove godine, ali to sada čini se da su uzdrman off neke svoje sramežljivosti i napravio kameja nastup na K-Pop zvijezda Seungri najnovije glazbe vid. Naša Korejski dopisnika nas obavijestiti da Seungri's band Big Bang je imao odnos s LG od uvođenja jeftini i vesela Lollipop slušalice (video dokaza nakon pauze), tako da nije nerazumno vjerovati ovaj mladi momak je unutar linije na LG's upcoming hardver. Njegov video pokazuje LG-branded škriljevca na 0,53 i 1,52, a iako smo dobili samo kratki bljeskovi, jedan od njih sugerira dual-kamera niz na povratak, koji naizgled potvrđuje ranije glasine o G-Slate donosi neke 3D Voodoo na na tržištu. Preskoči break i uvjerite se sami.

[Hvala, Alan Yi]

Nastaviti čitanje LG G-pjegavi Slate u korejskom glazbeni video, 3D kamera i sve?

LG G-pjegavi Slate u korejskom glazbeni video, 3D kamera i sve? prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 23 siječnja 2011 03:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar