nedjelja, 23. siječnja 2011.

Znanstvenici graditi dvostrukim pomičnim vratima FET, vjeruju da bi mogao revolucionirati memoriju računala

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/23/scientists-build-double-floating-gate-fet-believe-it-could-revo/:
Gledajte, mi ga dobiti, što želite RAM-a da se ponaša kao bljesak, bljesak koji se ponaša poput RAM-a, i sve između - brzi računala memorije koji ne gube svoje podatke kada vlast ide van, i traje već godinama na kraju. Pa, to izgleda tu je novi izazivač uskoro ući u taj ring - dvostruko pomičnim vratima polje Tranzistori sa efektom, koji je trenutno u razvoju kod North Carolina State University. Dok jedan pomičnim vratima raznolikost je trenutno odgovoran za flash memoriju u USB ključeve i SSD-ovi , drugi plutajuće vrata omogućuje bitova podataka boravka u aktivan, spreman države, ali računalo može primijeniti veći napon na "zamrzavanje" ih na mjestu. Budući da se memorija može prebaciti između statičkih i dinamičkih načina u jednom ciklusu i podaci nikada nestaje između, istraživači zamisliti novih tehnologija koje bi moglo dovesti do instant-on računalima i uštedu energije tehnike da isključite miruje memorijskim bankama. To je potrošač uzeti, barem - naći tehničke duboko zaroniti u naše više pokrivenost link.

Znanstvenici graditi dvostrukim pomičnim vratima FET, vjeruju da bi mogao revolucionirati memoriju računala prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 23 siječnja 2011 13:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor NCSU | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar