nedjelja, 23. siječnja 2011.

Gorenje iChef pećnica donosi touchscreen paradigma za sve vaše potrebe za pecivo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2011/01/23/gorenje-ichef-brings-the-touchscreen-paradigm-to-your-baked-good/:
Smo bez sumnje da Gorenja iChef pećnica može ispeći i ispeći dobro - ali kao što ste vjerojatno pogodili, mi smo više zainteresirani za aparat prst-friendly kontrola. kuhinje budućnosti često dolaze kompletne sa touchscreen panela i dom automatizacija postavke, ali ne samo modulacija u vremenu i temperaturi ovdje - to je dobio šezdeset-pet unaprijed jela može kuhati autonomno , 150 mjesta za vas da svoj program, i opcija koja vam omogućuje ispeći u tri odvojene faze za savršenstvom (ili gorko razočaranje, ovisno o vašem izboru), iznutra i izvana. To je sve pod kontrolom kroz šarene ispunjen sa slikama ljubavlju pripremljene hrane, a premda bojimo ne možemo pronaći video od njega u akciju, da ćete pronaći screencaps i opise na naš izvor link ispod. Pećnica pokreće u Europi ovog proljeća i ako imate za pitati koliko to košta, vjerojatno nećete imati dovoljno lijevo preko priuštiti robota sluga zapravo.

Gorenje iChef pećnica donosi touchscreen paradigma za sve vaše potrebe za pecivo prvobitno pojavio na Engadget o Suncu, 23 siječnja 2011 09:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget njemački | izvor Gorenje | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar