utorak, 19. srpnja 2011.

Sony London Studio glavni razgovore 3D lekcije, obećanja VR slušalice

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/19/sony-london-studio-chief-talks-3d-lessons-promises-vr-headsets/:
Nisu naselili u 3D PS3 igre samo još? Šteta, jer Sony je spreman za preskočeni da industrija buzzword s drugom jednom hvaljena, prožimajući tech davno - virtualne stvarnosti . Najavljeni ispred Sony London Studio glavni Mick Hocking je razviti konferenciji "3D post-mortem govora", dolazi riječi japanskih elektronika div je u tijeku s R & D za testiranje zaslon za postavljanje na glavu. Prikazano off na CES-u početkom ove godine, jedinica sadrži dva OLED ekrani koje ste stavili bliže igri, pržene eyeballs i sve. Ako bilo koji od ovo zvuči poznato, to je zato što je sve jako 1995 . Ipak, čini se prilično Hocking optimizam tvrtke pouke porinuće svoje prste u tri dimenzije vodama, te je čak i stvorio takozvani "3D 10 zapovijedi", kako bi se osigurala izlaz kvalitetu proizvoda. Hit izvor ispod za glavu Velikoj Britaniji podjela punu 3D razmišljanja.

Sony London Studio glavni razgovore 3D lekcije, obećava VR slušalice prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. srpanj 2011 02:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor Razvijati | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar