utorak, 19. srpnja 2011.

Arduino na temelju GVS1 videa uzorkivač je kao DIY MPC za pixelated isječke

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/18/arduino-based-gvs1-video-sampler-is-like-a-diy-mpc-for-pixelated/:
GVS1
Slatki milosrdan tech bogovi ne volimo Arduino . Ozbiljno, čini se da gotovo ništa ovo malo MCU ne može učiniti. Najnovije strelicu u drhtaj od Faca je ovaj mali uzorkivač , zove GVS1, koji može snimiti, petlja, pauza, i natrag pixelated isječke 1 - ili 1,5-bitnom video do zapanjujućih 128 × 96 jasnoće. (I, prije nego što pitati, nismo točno sigurni što pola-bitni je bilo.) Kreator, poznat kao Gijs na Vimeo, planira nadograditi GVS1 za 2-bitni hvatanje u nekom trenutku i radi prema uzimajući Neki setove iz vrata ili u rujnu ili listopadu. Ako ste nestrpljivi, i imaju potrebne vještine lemljenje, možete pronaći sheme i Arduino kod na izvoru. Ali, prije nego što odete, pobrinite se da provjerite par demo videa nakon pauze.

Nastaviti čitanje Arduino na temelju GVS1 videa uzorkivač je kao DIY MPC za pixelated isječke

Arduino na temelju GVS1 videa uzorkivač je kao DIY MPC za pixelated isječke prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 18. srpanj 2011 21:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hack Day | izvor gieskes.nl | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar