utorak, 19. srpnja 2011.

Nokia Sea Ray 'WP7 slušalicu otkrila na podu tvornice? (Video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/19/nokia-sea-ray-wp7-handset-revealed-on-a-factory-floor-video/:
Stephen Elop se prolije grah o Nokijin prvi WP7 slušalica, pod kodnim nazivom Sea Ray, kada je rekao veliki žive publike , a neke whirring video kamere da želi telefon biti "super povjerljivo". Sada imamo novu barica mahunarki leže na ono što zvuči kao kineski podu tvornice, zahvaljujući autentične izgleda videa nakon pauze. Isječak otkriva N9 kao uređaj uklonjen od onoga što se čini da potajnost slučaj, nakon čega slijedi brz boot-up u Windows Phone OS. Mi smo također liječi na brzi pogled na kameru u akciju prije nego što požurio "zbogom". Ne postoji puno ostalo vidjeti ovdje, ali to može biti crvenkasto temu naslutiti da je ovaj primjer je predodređen za Vodafone? Samo vrijeme će reći.

[Hvala svima koji to e-poštom]

Nastaviti čitanje Nokia Sea Ray 'WP7 slušalicu otkrila na podu tvornice? (Video)

Nokia Sea Ray 'WP7 slušalicu otkrila na podu tvornice? (Video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. srpanj 2011 03:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WPCentral | izvor WPXAP | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar