utorak, 19. srpnja 2011.

ITC patenta presudu protiv Apple će stajati, Kodak glavom s odobravanjem

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/19/itc-patent-ruling-against-apple-will-stand-kodak-nods-approving/:
Srpanj je oblikovanje do biti prilično dobar mjesec za Kodak. Samo nekoliko tjedana nakon izdavanja fotoaparata za kavu drugi vjetar u tijeku patent borbi protiv Apple i RIM , ITC je donio još jednu odluku u svoju korist, utvrdilo da svi rješenjem protiv Cupertinu će stajati. U pitanju je Apple tužba, podnesena u travnju 2010, punjenje Kodak s povrede dva patenta na obradu slike i upravljanje energijom. Dana 12. svibnja ITC sudac Robert Rogers oboren Apple napada, vladajuća da patenti nisu povrijeđena i da je jedan od njih je bio invalid. Puni sud je zakazano za pregled Rogers 'Odluka kasnije ove godine, ali to ne će se dogoditi, sada kada ITC je odlučio zatvoriti istrage (vidi PDF, dolje). Kodak razumljivo je zadovoljan s rezultatom, iako fokus sada će se pretvoriti u 30. kolovoz, kada upravno pravo suca se očekuje da se odmjerim u tvrtke patent ofenzivu protiv i RIM i Apple.

ITC patenta presudu protiv Apple će stajati, Kodak glavom s odobravanjem prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 19. srpanj 2011 05:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar