četvrtak, 28. srpnja 2011.

SolarCity dobiva u EV punjenje igra, mi smo još uvijek čeka naše Leaf

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/solarcity-gets-in-the-ev-charging-game-were-still-waiting-for/:
Umoran od trekking dolje 101, samo da puniti prokleti Tesla ? Mora biti grub, ali barem SolarCity je u potrazi za ya, jer uskoro ćete instalirati ClipperCreek je EV punjače u iskopina, desno uz tvrtke stambene solarne opreme. 1.500 dolara SAE J1772-kompatibilan juicers će raditi s gotovo bilo plug-in vozila možemo zamisliti - uključujući Volt , Leaf , Prius Plug-in , Focus BEV , iMiev i spomenuti Roadster (pod uvjetom da ćete proljeće za adapter) - i biće sorte Razina II, top-up vaš automobil 5x brže od 120V utikač. Par koji sa solarne ploče zakup, a vi ćete smanjiti navodno tereti troškove u pol - prema SolarCity, svejedno. Ne možemo jamčiti za to, ali ako to ne radi uvijek možete pokušati nešto instalirati samo TAD veći .

Nastaviti čitanje SolarCity dobiva u EV punjenje igra, mi smo još uvijek čeka naše Leaf

SolarCity dobiva u EV punjenje igra, mi smo još uvijek čeka naš list prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. srpanj 2011 21:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CNET | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar