četvrtak, 28. srpnja 2011.

Pandigital 'Supernova Android tablet dobiva FCC na, ostavlja malo mašte

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/pandigitals-supernova-android-tablet-gets-its-fcc-on-leaves-li/:
Pandigital 'Supernova 8-inčni Android tablet dobiva FCC na, ostavlja malo mašte
Obično, kada je novi gadget za nuždu svoj ​​put kroz FCC , moramo napraviti sajam iznos od kopanja doći do sočne detalje, staviti Pandigital najnovije 8-inčni tablet / e-čitač, SuperNova, ne drži ništa natrag . Ovaj android 2,3-pogon škriljevca slijedi u stopama svojih 9-inčni prethodnika, roman , djelujući više kao proslavljen e-čitača od stvarnog posla tablet. Kao i roman, to dolazi s B & N-a gluho app pre-instaliran i nema pristup Android Market - aplikacije može se preuzeti preko SlideMe. Što je više, to je dobio ispred (0,3 megapiksela) i natrag okrenuto (3 megapiksela) kamere, 4 GB interne memorije, HDMI i mini-USB povezivost, podrška za 32GB mikro-SD, te 8-inčni Kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir. Samo o samo stvari nedostaje u ovoj FCC podnošenja su cijene i dostupnost, ali imamo osjećaj par nije daleko iza. Ako SAR izvješća i tablet iznutrice su vaša stvar, možete zaviriti još SuperNova detalja na izvoru link ispod.

Pandigital 'Supernova Android tablet dobiva FCC na, ostavlja malo mašte prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. srpanj 2011 23:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor FCC | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar