četvrtak, 28. srpnja 2011.

Gig. U nadi da će donijeti Gigabit mreža i ravno novca, domaći, na sveučilište zajednica

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/gig-u-hopes-to-bring-gigabit-networks-and-straight-cash-homey/:
Upoznati s Johnny Appleseed? Tko traipsed 'oko zemlje s vreću' O sjeme na njegovo rame, sadnju drveća ovamo i onaj ostavljajući jabuka voćnjaci procvat u svojoj probuditi? Gig. U je sličan, samo što je projekt koji ima za cilj da biljka Gigabit mreža u 29 kolegijalnom zajednicama kako bi se olakšalo istraživanje, privući start-up, i stimulirati lokalnu ekonomiju. Plan samo je dobivanje tijeku, a škola u pitanje - uključujući Virginia Tech , Sveučilišta Havaji i Sveučilišta na Aljasci - traže privatne telcos i tvrtke da pomognu da svoje high-speed snovi stvarnost. Osim u korist neposrednog područja, Gig. U vidi ove brze novih mreža funkcionira kao čvorišta u brži širokopojasni sustav zemlje. Učilišta tvrde da izgradnja ovih novih informacijskih autocesta neće početi za nekoliko godina, tako da će biti neko vrijeme prije nego što nam može pomoći podići iz naše sadašnje stanje širokopojasnog mediocrity . Chop, kotlet, dečki.

Gig. U nadi da će donijeti Gigabit mreža i ravno novca, domaći, sveučilišnim zajednicama prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 27. srpanj 2011 23:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink New York Times | izvor Gig.U | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar