četvrtak, 28. srpnja 2011.

BBC izdanja 'Globalno' iPlayer app za europske iPads, 7 € mjesečno

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/bbc-releases-global-iplayer-app-for-european-ipads-7-per-mon/:
Čuda iPlayer više nisu rezervat Britanaca. Od danas, ipad korisnika u 11 zemalja diljem Europe mogu se pretplatiti na uslugu za 7 € mjesečno ili 50 € godišnje. To equates na 10 dolara - samo o dnevnim do Beeb je obećao maksimalnu cijenu . Pretplata daje pristup bogatstvu TV klasika, poput Fawlty Towers i Only Fools & Horses, kao i nesvjesne komedije poput EastEnders. Neka vrsta vožnju serija pod imenom Top Gear je također dostupna, za one koji vole automobile i sredovječnih muškaraca u šiljiti cipele. App će omogućiti skidanje, kao i streaming, i označava "pilot fazi", za službu, koji bi trebao doći nadamo bivših kolonijalnih predstraža Amerike prije predugo. Cijeli pojedinosti u PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje BBC izdanja 'Globalno' iPlayer app za europske iPads, 7 € mjesečno

BBC izdanja 'Globalno' iPlayer app za europske iPads, 7 € mjesečno prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 28. srpanj 2011 05:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar