četvrtak, 28. srpnja 2011.

Logitech CEO ostavku nakon što je novac izgubio Q1, Revue cijena smanjen na 99 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/logitech-ceo-steps-down-after-money-losing-q1-revue-price-slash/:
To postaje trend. Nakon razočaravajuće 4. tromjesečju vidio Logitech smanjiti cijenu svojih Revue to otkrila je danas da, nakon neto gubitka od 29,6 milijuna dolara za prvi kvartal je rezanje cijena Revue na $ 99, kao i opraštati od CEO Gerald P. Quindlen. Quindlen bio izgovoren pristaša Google okvira TV-a (vidjeti video nakon pauze), ali prema Logitech ovaj rezanje cijena i odgovarajućih 34 milijuna dolara pogodak svoje financije su potrebne za "ukloniti cijenu kao prepreka za široko prihvaćanje." Usred ovih rezultata - kao i smanjena prodaja u nekoliko regija i ključ proizvoda kao što su Harmony daljinskih upravljača - predsjednik i bivši izvršni direktor Guerrino De Luca će preuzeti ulogu djelovanja CEO, dok dugoročni zamjena traži. Do tada, a prije Google TV Honeycomb ažuriranje stigne , se bilo tko misliti Revue će biti više privlačan za jedan Benjamin nego što je bio za dva ili tri ?

Nastaviti čitanje Logitech direktor korake dolje nakon gubitka novca Q1, Revue cijena smanjen na 99 dolara

Logitech CEO ostavku nakon što je novac izgubio Q1, Revue cijena smanjen za 99 $ prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 28. srpanj 2011 09:28:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Pripremljeni Napomene (PDF) , Q1 rezultate | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar