četvrtak, 28. srpnja 2011.

HTC Ojačajte i premijer površina na nizozemskom e-tailer, mogla biti uskoro

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/htc-ignite-and-prime-surface-on-dutch-e-tailer-may-indeed-be-co/:
Drugi put je šarm? Evo u nadi. Samo nekoliko mjeseci nakon viđenje tzv HTC Ignite i premijer površine uz piramide (koja je već pokrenula, kao Sensation 4G ), čini se kao da preostali dvojac našao dom preko na telefon House. Za one nesvjestan, da je nizozemski verzija u Velikoj Britaniji Carphone Warehouse, top-tier mobilni dućan koji se ne usmjeravaju narod krivo prečesto. Ojačajte izgleda da se Windows 7 Telefon slušalica sa 800MHz procesor, 3.7-inčni zaslon, a inače understated motiv. Predsjednik, s druge strane, sportski slide-out QWERTY tipkovnicu, 5 megapixel kamera i Microsoft domaćeg OS. Nema spomena o cijeni oznake na bilo (niti bilo koje druge specifikacije), ali da cijeli "uskoro" stvar svakako je naš interes uvrijeđen.

[Hvala svima koji su poslali to u]

HTC Ojačajte i premijer površina na nizozemskom e-tailer, može doista biti uskoro prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 28. srpanj 2011 08:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WMPowerUser | izvor Telefon Kuća | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar