četvrtak, 28. srpnja 2011.

Engadget Show - 023: Mi turneju slušalice tvornice, razgovarati izdavačkih kuća, i pogled na oni mogu biti divovi omiljeno naprava

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/the-engadget-show-023-we-tour-a-headphone-factory-talk-recor/:

Engadget Show se vratio, a ovaj put smo u potpunom rock zvijezda način. Mi kick off stvari s putovanja na Engadget Laboratories, gdje Brian i Terrence isprobati neke pod-$ 100 slušalice na kvartet od zamoraca. Da li stvarno dobili ono što vam platiti za kada kupiti par slušalica iz vašeg lokalnog prodavača Big Box?

Stvari se malo ritzier kada Darren ture Westone laboratorijima u Coloradu kako bi saznali kako par 950 $ u uho slušalice su napravili. Napomena: To uključuje squirting silikona u naš glavni urednik uši i cijeli mnogo brušenja.

Dalje, mi zaustaviti recenzije stol, gdje je Tim i Brian pogledati ovaj mjesec najuzbudljivijih naprava, uključujući i novi MacBook Air , Sony Vaio Z , Toshiba napredovati , i Droid tri .

Ivan Flansburgh i John Linnell od oni mogu biti divovi platiti posjet Engadget sjedište pokazati neke od svojih omiljenih Lo-Fi glazbeni naprava, uključujući Stylophone i sklop-savijen govori i pravopisa. Također, ako ste ikada pitali što dugo vladajući kraljevi podzemlja monstrum stijena bi zvuk poput obzirom na T-liječenje boli, to je segment ne gonna želite propustiti.

Universal Republike Records 'VP Digitalni Colleen Quill također zaustavlja kako bi razgovarali o ulozi veliki natpis u svijetu Twitter, iTunes, Spotify, i slično. A mi završiti stvari s nastupom u New Yorku vlastite kolačiće .

Video stream emisije je iznad, a možete nam se preuzeti u HD u nastavku. Oh, i ako ste još uvijek na čekanju za neke Spotify poziva, ne brinite - mi smo dobili ste pokriveni .

Domaćini: Tim Stevens, Brian grijanje
Specijalni gosti: Terrence O'Brien, oni mogu biti divovi , Colleen Quill

Nema komentara:

Objavi komentar