utorak, 14. lipnja 2011.

Više IOS 5 mogućnosti dobiti svoj trenutak u beta testiranju ned

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/more-ios-5-features-get-their-moment-in-the-beta-testing-sun/:
Steve Jobs i co. pokazali off sve vrste cool nove značajke tijekom debi IOS 5 na WWDC ranije ovog mjeseca. Imali smo priliku da preuzmu neke od njih za spin , kad smo testirali beta graditi od mobilni operativni sustav, a sada to i još više ljudi imati više pokušao njihove ruke na IOS 5, sve više i više značajki su uzimajući svoj ​​red da sjaj. Evo popis nekih od hladnjaka one smo vidjeli u posljednjih nekoliko tjedana.
  • Apple je dodao mogućnost da FaceTime pozive preko 3G - iako glasina je da je ovaj svibanj biti beta-jedina značajka, koji nositelji mogu izabrati da onemogućite, preko očitih korištenje podataka zabrinutost.
  • Airplay Zrcaljenje je prikazano off. Značajka omogućuje korisnicima prikaz video iz ipad 2 na HDTV, putem Apple TV, za one koji puta kada jednostavno ne mogu zadržati svoje tablet sadržaj za sebe. ( Pročitajte )
  • Novi softver također nudi se mogućnost da sync 1080p video na IOS uređajima 5, otvara vrata za špekulacije da budući iPads i iPhone svibanj biti u mogućnosti reproducirati sadržaj u punoj 1080p. ( Pročitajte )
  • Sviđa mi se igrati svoj iTunes preko vašeg automobila stereo? Dobra vijest, IOS 5 će prenositi informacije kao što su audio album, pjesmu, i umjetnik imena preko Bluetootha. ( Pročitajte )

[Hvala svima koji su poslali u savjetima]

Više IOS 5 mogućnosti dobiti svoj ​​trenutak u beta testiranju ned prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 22:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar