utorak, 14. lipnja 2011.

AMD-ov Fusion-Series čips službeni: 10.5-sat baterija život, DirectX11 grafičke i USB 3.0 podrška (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/amds-fusion-a-series-for-mainstream-laptops-official-10-5-hour/:
AMD- Llano platforma je na našem radar za više od dvije godine , i na kraju, tvrtka je došao čisto sa svojim najnovijim klase hibridnog CPU / GPU čipova, službeno nazvan Fusion-serije. Za razliku od male snage okus Fusion accerlated procesnih jedinica već na tržištu , ove 32-nanometarske Apus dizajnirani su s stolna i mainstream laptopa na umu, sudjeluju izravno cilj na Intelovim Core 2011 procesore sa obećanjem vrhunskog obrada i diskretne razine grafike , i 10-plus sati trajanja baterije.

Osim ponekog performanse i trajanje baterije potraživanja tvrtke je izrada (puno više o tome u ovom trenutku), što to znači da što se tiče laptopa ići, AMD je u potpunosti koračni udaljena od samostalnog CPU-a-plus-GPU paradigme. No, tvrtka i dalje, učinit će posvećena Radeon kartice, što može biti povezano sa APU za 75 posto povećati u grafičke performanse - "Dual Grafike". AMD je postava zove Sve u svemu, ovim čipovima mjeriti samo 228 kvadratnih milimetara. Da bi to u kontekstu, check out galeriju kazaljka-na snimke u nastavku, u kojem je serija uz samostalni CPU, diskretne grafičke kartice, a, zbog ljestvice, vrsta low-power Fusion čip uveo natrag na CES.

A-serije opremljen računala su već utovar , a AMD kaže da možemo očekivati ​​da će vidjeti najmanje 150 od njih ove godine. To zvuči obećavajuće, istina, ali mi još uvijek imamo puno tehničkih detalja prežvakati. Šef o prošlosti pauze za puni prosuti na ono što ti Apus zalog za napraviti, zajedno sa video AMD viši proizvoda marketing menadžer Raymond Dumbeck prikazuje off nekih serija prijenosnih računala u akciji.

Nastaviti čitanje AMD-ov Fusion-Series čips službeni: 10,5-satnog trajanja baterije, DirectX11 grafičke i USB 3.0 podrška (video)

Nema komentara:

Objavi komentar