utorak, 14. lipnja 2011.

Nintendo je konačno prodaje milijuntog 3DS jedinicu u Japanu, živi u sjeni starijeg brata

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/13/nintendo-finally-sells-millionth-3ds-unit-in-japan-lives-in-the/:
Milijuna u (japanskom) prodaja je daleko od neuspjeha, ali čak i Big Daddy Satoru Iwata priznaje 3DS nije sasvim žive do očekivanja. Nintendo's novajlija ručni napokon pogodio znak nakon 13 tjedna, puž's tempom u odnosu na originalni dual-screen wunderkind, koji je navodno napravio razreda u samo četiri. 3DS 'prethodnika nedvojbeno će se oprostiti se kasno greška, to je natjecanje bi trebalo brinuti, PSP prodao svoj ​​prvi milijun na oko sedam tjedana. 3DS još uvijek mogao orati svoj ​​put do vrha - ali s PlayStation Vita nazire veliki na horizontu, a žutokljunac handheld imaju već izgubio oko PSV-a prethodnik, Nintendo bi mogao biti u grubo za vožnju.

Nintendo je konačno prodaje milijuntog 3DS jedinicu u Japanu, živi u sjeni starijeg brata prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 lipanj 2011 21:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq | izvor Mainichi | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar