utorak, 14. lipnja 2011.

Google najavljuje Traži po slika, Traži po Voice za desktop

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/14/google-announces-search-by-image-search-by-voice-for-desktop/:
Google je učinio tonu govori o potrazi na svojoj unutrašnjosti Traži događaj danas, i dvije od najvećih novih zbivanja su na radnoj površini. To je samo najavio da android-stil Traži Glas je na čelu desktop web preglednici (s podrškom za samo na engleskom jeziku, u početku), i da će se pridružiti novim Traži po značajki slika. Da biste koristili da potonji, možete jednostavno povucite i ispustite slike ili izrezati i zalijepiti URL slike u okvir za pretraživanje, a zatim Google pokušava svoje najbolje kako ga prepoznati i dostaviti relevantne rezultate - uključujući i identificiranje lokacija u starom odmor fotografiju, za primjer. Obje značajke će biti uvijanje vanjska strana tijekom sljedećih nekoliko dana, i oni će zahtijevati svaki Chrome (ili Firefox ekstenziju u slučaju Traži po slici).

Razvijanje ...

Google najavljuje Traži po slika, Traži Glas za desktop prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14. lipanj 2011 13:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar