utorak, 14. lipnja 2011.

Acer uvesti obnovljenu stolnih računala, 23-inčni multitouch zaslon za djecu s ginormous spavaonica sobe

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/14/acer-intros-revamped-desktops-23-inch-multitouch-display-for-ki/:
Prošlog tjedna, Acer predstavio pregršt back-to-škole prijenosna računala, a danas, odijelo je prikazuje off opremu za djecu, koji sam dobio teensy malo više mjesta u studentskom domu. Tvrtka je upravo trotted iz par računala, uz zvjersko 23-inčni monitor multitouch T231H. Obje kule imati smiren crno kućište s Acer clear.fi mediji streaming softver na brodu. Od dvije, M serija (na slici) je jasno za zahtjevne korisnike, s Core i3 i quad-core AMD Phenom II X4 procesor opcije, 6GB RAM-a, 1TB hard disk prostora, opcionalno diskretne grafike, i skladištenje ladicu na vrhu stambenih četiri USB 2.0 utora za slušalice i mikrofon i luka. X serija, u međuvremenu, ima trimer, više kompaktan dizajn, a skroman spec. lista sadrži Intel Pentium dual-core i AMD Phenom II X4 procesora, 4GB RAM-a, i integrirana grafika. Kao i za to 1080p ekranu, to je 80,000:1 kontrast i nagiba između 5-stupnjeva i 60 stupnjeva - ne za razliku koja zakreće HP all-in-one koje su izašle ranije ove godine. Oni su svi gore za iznenadan zahvat sada, s M i X serije starting at $ 500 i $ 398, respektivno, a monitor dobavljanje 330 dolara. Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Acer uvesti obnovljenu stolnih računala, 23-inčni multitouch zaslon za djecu s ginormous spavaonica sobe

Acer uvesti obnovljenu stolnih računala, 23-inčni multitouch zaslon za djecu s ginormous spavaonica sobe prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14. lipanj 2011 00:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

1 komentar:

  1. Acer računala su mi jedna od najdražih, a odličnu ponudu sam vidjela ovdje

    OdgovoriIzbriši