utorak, 14. lipnja 2011.

Apple maloprodaje Ron Johnson glavni uzima svoje carstvo izgradnju genije da JC Penney

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/14/apple-retail-chief-ron-johnson-takes-his-empire-building-genius/:
Ron Johnson
Vi svibanj ne znaju ime Ron Johnson, ali ti si definitivno upoznati s njegovim radom - to je čovjek koji sagradi Apple malo carstvo . Jedanaest godina Jobs doveo Johnson na stvaranje prvi Apple Store, krade ga daleko od njegove pozicije na Target. Sada čovjek koji je donio vam Genius Baru i lutanje, iPhone-wielding prodaja reps se kreće na, i uzimanje njegova stručnost u robna krepak JC Penney. Glasnogovornik za Cupertino posade rekao All Things D da je tvrtka već u potrazi za njegovu zamjenu, ali mi smo više zainteresirani za ono što Johnson će raditi s centra sortirano shopping kada je preuzima kao predsjednik na 1. studenoga. Možemo samo zamisliti da ipad-based virtualnih opremanje soba i stolovi Jean-iuses će vam pomoći odabrati svoj sljedeći par levisice. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Primijeniti na malo šef Ron Johnson uzima svoje carstvo izgradnju genije da JC Penney

Apple maloprodaje Ron Johnson glavni uzima svoje carstvo izgradnju genij da JC Penney prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 14 lipanj 2011 14:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar