utorak, 14. lipnja 2011.

Garmin za kupnju Navigon, planira dovršiti stjecanje krajem srpnja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/14/garmin-to-purchase-navigon-plans-to-complete-acquisition-by-lat/:

Vijest o Garmin-a planira nabaviti Navigon iscurilo je ranije ovog mjeseca , ali sada imamo službenu riječ koja GPS div će donijeti manje njemačka tvrtka pod svoje okrilje početkom u krajem srpnja. Na čekanju regulatorno odobrenje, posao bi Navigon, jedan od najvećih GPS brandova u Europi, djeluje kao podružnica tvrtke Garmin, koji je puno jača prisutnost u Sjevernoj Americi. Tvrtke nisu bili u mogućnosti otkriti bilo kakve financijske podatke, iako prethodnih procjena cijena posla u "sredinom dvoznamenkasti milijuna" eura raspona. Navigon kaže da nije spremna dijeliti bilo kakve detalje glede stjecanja, ali mi smo malo vjerojatno da će vidjeti velike efekte u SAD-u, gdje tvrtka ima smartphone aplikacije, ali nije prodan posvećena GPS uređaja u nekoliko godina.

Nastaviti čitanje Garmin za kupnju Navigon, planira dovršiti stjecanje krajem srpnja

Garmin za kupnju Navigon, planira dovršiti stjecanje do kraja srpnja prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14. lipnja 2011 15:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Navigon | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar