utorak, 24. svibnja 2011.

Windows Phone "Mango" pretraživanje ponude lokaciju određene rezultate, app integracija (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/24/windows-phone-mango-search-offers-location-specific-results-a/:

Windows Phone najnovije iteracija (kodnog imena Mango ) je sve o tome imajući u kabinet. Mi smo imali priliku sjesti za stol s Windows Telefon rep prije današnje velike otkrivaju , i oni nas pustiti na nekoliko novih značajki koje će zasigurno postaviti OS apart - barem kada je riječ o kretanju zamršeni webu da je internetu. Napravili smo letimičan pogled na IE9 , ali novi preglednik nije mnogo igra mjenjač - to podržava HTML5, ali ipak neće isporučiti Flash ili Silverlight kompatibilnost. Pravi vijest ovdje je u Bing-powered funkciju pretraživanja, što omogućuje korisnicima surfati ogromne prostranstvima web četiri različita načina, s naglaskom na lokalnoj.

Klikom na namjenski gumb traži od Telefon kuće Windows ekran vodi vas na poznato Bing stranice, nudeći vizualne, audio i glasovne mogućnosti smo čuli glasine ranije ovog mjeseca, zajedno s gradom trup ikona. Taj Skyline predstavlja Lokalni Scout, funkciju koja se fokusira na Vaše upite susjedstvo ste u, pružanje lokaciji određene rezultate koji ističu važne informacije o ustanovama i događajima u neposrednoj blizini. Klikom putem na bilo koji link dovodi do opće informacije kao i gostiju sakupljen iz popularne korisnik-generiran mjesta. To nije sve što je novo, međutim, kao mango također nudi neke divan trikove u vizualnom pretraživanju. Umjesto da samo snapping barkod, zapravo možete koristiti pucao od samog proizvoda da bi se informacije o cijenama, dostupnosti, te relevantne aplikacije.

Demo smo vidjeli koristili naslovnici Djevojka koja se igrala vatrom, i isporučuje među rezultatima pretraživanja link na naslovu u app zapaliti. To nije točno groundbreaking tehnologija - Google zaštitne naočale čini mnogo istu stvar - ali ono što je uistinu toliko različiti ovdje je čvrstu integraciju takvih funkcija operacijskog sustava, kao i linkovi na vanjske aplikacije. Dakle, iskustvo je malo za razliku od bilo koje druge u OS atmosferi, upending naša ideja o tome što to znači za pretraživanje internets bez pribjegavanja samostalni programi. Bilo je to nešto što će korisnici poduzeti kako bi je bilo tko je pogodak, ali mi smo određeni da je dovoljno da se ljudi pričaju. Za dublje (i jako vertikalno) pogled na lokalne Scout, hop na prošlost break.

Nastaviti čitanje Windows Phone "Mango" pretraživanje ponude lokaciju određene rezultate, app integracija (video)

Windows Phone "Mango" pretraživanje ponude lokaciju određene rezultate, app integracija (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 24. svibanj 2011 10:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | |

Nema komentara:

Objavi komentar