utorak, 24. svibnja 2011.

AMD Llano quad-core Apus i Zambezi okta-core CPU dobiti po cijeni, bivši navedeni unutar HP dv6

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/24/amd-llano-quad-core-apus-and-zambezi-octa-core-cpus-get-priced/:
Nemojte pogriješiti u odnosu tišinu iz AMD na APU front za neaktivnost. Otkako najavljuje prvu pošiljku svojih Llano ubrzanog procesorska jedinica u travnju, tvrtka je radila iza scene za izlaz se dostupnost OEM, i negdje duž opskrbnog lanca milostiv duša je utvrđeno tko je procurila bulk cijena za te čipove. Novi quad-core serija procesora krenuti na 110 dolara za A6-3450 i max na 170 dolara za A8-3550P, ali je također spomenuti okta-core FX procesora, koji će izvagati in at 320 $ komad i navodno se natjecati s Intelovim 3.4GHz Core i7-2600K . Potonji su izgrađena oko AMD-ov buldožera modula (pri čemu jedan modul računa za dvije jezgre), a izgleda da se očitovanje tvrtke Zambezi CPU , što bi moglo doći bez integrirani grafički procesor kao što je dostupna na Llano, a ostatak od AMD-Fusion linija .

Dovoljno je da oštriti apetit dalje, mi smo također naišli HP dv6 na opskurne njemački malo mjesto, nudeći 1.6GHz A6-3410MX APU, 6GB RAM-a, i većina razumnih cijena 590 €. Postoji očito nije obećao datum isporuke, ali to bi trebao biti prvi od mnogih takvih nastupa u narednim danima, kao i gradimo prema Computex 2011. Nešto nam govori da AMD neće biti holding back kada show Taipei elektronike dobiva počeo.

[Hvala, Shashwat i Vygantas]

AMD Llano quad-core Apus i Zambezi okta-core CPU dobiti po cijeni, bivši navedeni unutar HP dv6 prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 24. svibanj 2011 04:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WCCF Tech , MyDrivers | izvor DigiTimes , Passiontec.de |

Nema komentara:

Objavi komentar