utorak, 24. svibnja 2011.

Dell radoznalo nedostaje od Windows Phone "Mango" hardver partnera lista, Microsoft kaže "stay tuned"

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/24/dell-curiously-missing-from-windows-phone-mango-hardware-partn/:
Microsoft jutros dodao Acer, Fujitsu i ZTE na stabilne Windows Telefon hardver partnerima, ali pogled na te slike iznad i naći ćete jedno ime nedostaje. Da, Michael Dell prezime je značajan odsutnosti iz grupe Mango proizvođača, što je izazvalo nam doprijeti do nekoga zadužen da vidi što je što. Microsoft rep nas je obavijestio da tvrtka ima ništa za objaviti na tom planu u sadašnjosti, ali nas je pozvao na "stay tuned", što god to može značiti. Ako se pitate gdje je Nokia, ornament nije, to je još uvijek jako puno u Microsoftovim planovima za budućnost , to pravedan je dobio posebnu spomenuti. Što se tiče Dell? Nije zavirivati ​​u cijeloj keynote. To dolazi samo dan nakon što je Wall Street Journal članku spominje Dell namjeru da smanji svoje prisustvo u potrošačkom tržištu i usredotoči na svoje poduzeće prednosti - može napuštanje Windows Phone biti jedan od tih koraka?

Dell radoznalo nedostaje od Windows Phone "Mango" hardver partnera lista, Microsoft kaže "stay tuned" prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 24. svibanj 2011 11:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar